MÆRKER DU DIN KROP?


  Omdrejningspunktet i den vestlige verden er at have fokus på det mentale - på vores intellekt og på præstationer. Vi bliver helt enkelt hovedmennesker. Desværre betyder det, at vi ofte glemmer at lytte til kroppen. For kroppen er i sandhed en intelligent størrelse, som hele tiden taler til os...guider os. Ofte lytter vi bare ikke efter. Det skaber en indre konflikt i os - mellem hoved og krop.


  Vores hjerte har på samme måde en egen stærk intelligens, og vi er nødt til at lytte til vores hjerter, for at sjælen trives.


  I forløb hos mig vil der altid være fokus på at komme i en dybere og mere meningsfuld kontakt med dig selv. For at komme dertil, skal vi  lære at mærke vores krop. Noget der lyder åbenlyst - men hvis du virkelig mærker efter…mærker du så din krop? Og de signaler den hele tiden sender dig for at gøre opmærksom på, hvornår du er på rette vej - eller på afveje?


  I terapien arbejder vi med, at du lærer at genfinde kontakten til din krops visdom - og herfra vil du uden tvivlen og indre konflikt lære at mærke, hvad der er sandt for dig, når du skal træffe beslutninger og navigere i livet.

  Lad mig komme med et eksempel. Måske kender du til ikke at få sagt fra? Måske fordi du ikke rigtig mærker dine grænser? Det kunne være et klassisk eksempel for mange. Men din krop kender dine grænser - og jeg kan forsikre dig om, at der opstår signaler og sansninger i din krop, når din grænse er i spil. Mange mærker det helt enkelt bare ikke, fordi vi ikke har lært at lytte til kroppen.


  Hvad betyder det så at arbejde med kroppen terapeutisk?

  Hverken berøring, fysisk udfoldelse eller healing er i spil. Det handler om, at du skal genfinde kontakten til din krops visdom. Din krop kender alle svarene. De ligger der og venter på dig.

  Men langt de fleste af os har kappet kontakten til kroppen og lever kun på øverste etage - i hovedet.


  Lyder det abstrakt? Det forstår jeg. Men i terapien kommer vi helt naturligt gennem samtale ned i din krop. Vi arbejder med sansninger og fornemmelser og får sat ord på det, kroppen forsøger at fortælle dig. Jeg har teknikkerne til, at du bid for bid kommer ned i kroppen og finder hjem til dig selv.


  unsplash