VIL DU HAVE FORKLARINGER

ELLER FORANDRINGER?


  Hos mig arbejder vi hen imod at skabe forandring. Det betyder ikke, at du ikke får forklaringer undervejs. Men fokus vil altid ligge på at skabe den forandring, du længes efter.


  Forklaringer er bestemt ikke irrelevante. De skaber en forståelsesramme, som er sund for os at have med. Men forklaringer kan ikke stå alene - for de skaber nu engang ikke forandring.

  Det der skaber forandring er at komme nogle lag dybere end det mentale lag - her findes forløsningen, der samtidig bringer forandringen med sig.


  Når vi går i terapi, findes der rundt omkring mange tilgange til det terapeutiske arbejde. Måske har du tidligere været i terapi og oplevet, at det mentale eller kognitive har været omdrejningspunktet? Måske har du også gjort dig den erfaring, at det desværre ikke rigtig rykker på den lange bane? Det er en erfaring, jeg selv har gjort på egen krop. Derfor forstår jeg vigtigheden af at dykke dybere ned - at få kroppen med for at nå frem til forløsningen.


  Min uddannelse har ikke fokus på én bestemt retning indenfor psykologien. Den er et solidt mix af forskellige terapeutiske metoder og teorier, hvor krop, sjæl og sind går hånd i hånd. Fordi jeg er skolet i flere retninger, kan jeg vælge den terapeutiske arbejdsform, der vil hjælpe dig bedst på din rejse.

  Vil du vide mere om mine terapeutiske tilgange, kan du kigge under:

  unsplash