FORDYBELSESFORLØB I MEDITATION OG YOGA NIDRA


 DIN INDRE REJSE


Længere forløb (6-8 uger)

Mandage 16.45 - 18.15

Mandage 19.15 - 20.45

Tirsdage 10.00 - 11.30

Onsdage 17.00- 18.30


3 ganges introforløb

Forårets introhold har været fuldbookede. Nye datoer kommer til sommer.KOM UD AF HOVEDET OG NED I KROPPEN

Længes du efter fred, velvære og en dybere kontakt med dig selv? På dette for­dy­bel­ses­for­løb kan du - uanset erfaring - gå i en beroligende og udviklende proces med dig selv.


Under yoga nidra beroliges nervesystemet, og kroppen går i en helende tilstand.

Yoga nidra er en særlig form for vågenhed, hvor kroppen er dybt afspændt, mens sindet er helt bevidst i en rolig vågenhed. Det er en rejse i dit indre, som skaber ro og afspænding både fysisk, mentalt og fø­lel­ses­mæs­sigt.


Yoga nidra foregår liggende - uden bevægelse - og du bliver guidet i forskellige elementer med fokus på åndedræt, kropsscanning, visualisering samt drømmerejse.

Teknikkerne er enkle, og alle kan, uanset alder og erfaring, få glæde af en praksis med yoga nidra.


Meditation lærer dig at være stille med dig selv - at lytte til dit indre og mærke din krop. Her bringer vi meditation helt ned på jorden, og vi arbejder på en legende måde med teknikkerne. Helt lavpraktisk dykker vi også ned i siddestilling og vejrtrækningens betydning. Altsammen så du kan skabe en praksis hjemme.


ProgramOpbygningen på forløbet vil hver gang have samme udtryk. Vi vil som opstart have en guidet meditation. Herefter går vi over i nogle blide yin yoga stræk.  Herfra bevæger vi os over i yoga nidra, der tager dig på en bevidstgørende og dybt afslappende, indre rejse.Som afslutning har vi tid til spørgsmål og deling, som giver dig mulighed for at fordybe dig i din indre rejse, og den udvikling denne praksis kan give dig.


PraktiskSmå, hyggelige hold på max. 6 deltagere.Medbring din favorit hovedpude og notesbog. Evt. egen yogamåtte og tæppe - tilbehør derudover er i lokalet.


Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til, hvad for­dy­bel­ses­for­lø­bet kan gøre for dig.


Tilmelding: Kontakt mig på tlf 6090 9624 eller nellaberg@outlook.dk