Selvkærlige Søndage

 

6 Søndage fra 10.00 - 13.00 


For dig der længes efter en dybere kontakt med dig selv.

For dig der ønsker mere selvkærlighed og nænsomhed i dit liv.

Dig der vil give dig selv samme kærlighed, som du altid giver til andre.

Helt enkelt for dig, der vil finde hjem.

I marts starter jeg forløbet Selvkærlige Søndage. 6 søndage fordelt over 7 måneder (marts - oktober), hver gang af tre timers varighed fra kl 10-13.

Her skaber vi fordybelse i et kærligt fællesskab med en fast cirkel af mennesker, der er på samme rejse.

I dette rum er der ingen præstation. Du skal ikke være en bestemt udgave af dig selv - blot komme helt som du er. Her er plads til både grin og tårer, og du bliver mødt og støttet i din proces.


Forløbet er også for dig, der vil tanke op på ro, nænsomhed og hjertekontakt. For dig der vil gå dybt og udforske dig selv. 


Hvordan vil dagene foregå?

Søndagene vil have to grene;

✨ en workshop der vil have øvelser over temaet selvkærlighed. Vi arbejder ind i forskellige emner, som typisk er hæmmende for at leve selvkærligt fx:

• begrænsende overbevisninger

• at identificere/ mærke egne behov

• sund grænsesætning

✨ i den anden gren har selvkærligheden mere karakter af fordybende selvforkælelse - hver gang af forskellig slags. Eksempler på det kunne være;

• lydbad/gong

• yoga nidra

• bålceremoni

• blid yin yoga

• trommerejse

• åndedrætsøvelser

Hvorfor ikke bare springe den anden gren over, tænker du måske? Fordi den anden gren er præcis så værdifuld som den første.

Selvkærlighed - eller snarere manglen på denne - har dybe rødder, og vi kan ikke skabe en holdbar forandring kun gennem det mentale lag. Derfor skal vi i kontakt med både krop, hjerte og sjæl - de dele af os, hvor vores indre visdom bor.

På denne måde bliver den anden gren et redskab i fordybelse, som har potentiale til at bringe os i sand kontakt med os selv. Og som på den måde understøtter processen i workshoppens øvelser.


Passer forløbet mon til mig?

Kender du til det med at skælde dig selv ud? Måske taler du til dig selv på en måde, som du aldrig ville tale til andre på?

Har du tendens til at sætte dine egne behov til side, og sætte alle andres i første række? ….eller er det kommet dertil, hvor du måske slet ikke mærker dine egne behov?

Hvordan har dit selvværd og selvtillid det? Har du en oplevelse af ikke at være god nok? Kan du være kærlig og forstående overfor dig selv, når alt ikke er som ønsket?

Hvis du kan genkende dig selv i en eller flere af ovenstående punkter, er der rigtig stor chance for, at forløbet her kan hjælpe dig. Det kræver blot din åbenhed og villighed til at kigge indad.

Hvornår?

6 søndage fordelt ud over sommerhalvåret - dog med plads til en god sommerferie

       24. marts • 28. april • 2. juni • 18. august • 22. september • 27. oktober


Hvor?

Oftest vil vi mødes i Riddergade i Næstved. Andre gange, som fx når vi skal have bålceremoni, vil vi mødes på et stille sted i naturen.


Hvad koster det?

Du får alle seks Selvkærlige Søndage til kr 1.995,- inkl. the og snacks.

Early bird ved tilmelding inden 15. februar med 10% rabat.

Har du brug for at få opdelt betalingen i rater, så tøv ikke med at række ud. Det er naturligvis helt uden ekstra omkostninger.

Jeg holder prisen nede, da jeg mener, alle skal kunne deltage i et forløb som dette. Er du særligt trængt økonomisk, er du altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde en vej.

Som et særligt tilbud til dig som deltager, får du 50 % rabat på en enkelt terapisesssion hos mig i forbindelse med forløbet, så vi sammen kan få klarhed over, hvor din største selvkærlige udfordring ligger.

Det med småt

Betaling skal ske ved tilmelding.

Din plads er sikret ved indbetaling af forløbets pris. (eller første rate ved særaftale)

Tilmelding til forløbet er bindende, og beløbet refunderes ikke. Der er således ikke fortrydelsesret.

Ved afmelding inden forløbets opstart 24. marts 2024, kan du uden omkostninger overdrage pladsen til en anden efter aftale med mig. Dog skal vedkommende godkendes gennem samtale.

Da vores fællesskab er en lille, lukket cirkel af mennesker, kan din plads ikke overdrages til en anden, når først forløbet er gået i gang. Det skyldes, at jeg vil holde et trygt rum, hvor alle kender hinanden. Der refunderes ikke ved afbud.


Forløbet er ikke gruppeterapi, men workshops med fokus på at opnå større bevidsthed og selvkærlighed.


6 pladser ledige. Alle får en kort telefonisk forsamtale med mig inden forløbets opstart.


Tilmelding på mail: nellaberg@outlook.dk eller telefon 6090 9624