FORDYBELSESKLASSE MED YIN OG LYD


Et sanseligt åndehul midt i sommerferiens pulserende dage


Søndag d 7. juli kl. 10.00-12.00


Forestil dig en søndag formiddag, hvor du kan trække dig fra verden og lade batterierne op med en blid yin yogaklasse, der rundes af med et mini-lydbad.


Nænsomhed og ro er nøgleordene for denne formiddag, hvor du kan forkæle dig selv med et åndehul, hvor vi slipper hovedet en stund og kommer ned i kroppen. 


Hvad byder klassen på?

Vi starter med en meditation på mantra. Og herfra går vi ind i en lang, fordybende yinklasse. Vi runder af med en lang savasana i samspil med lyd, så du kan synke ind i efterklangen af din yin praksis.


Ny til yin yoga?

Yin yoga er en beroligende gren af yogaen, der handler om at lytte til kroppen fremfor at kontrollere den. Stillingerne er lange, passive stræk; vi arbejder altså ikke muskulært, men med bindevævet. Vi spænder af i strækket, og tyngdekraften vil helt af sig selv hjælpe os med at smelte ind i stillingerne.


På dette lille, eksklusive hold med plads til kun otte deltagere holder vi al præstation ude af rummet og fordyber os i den klassiske gren af yin yogaen. Du kan være erfaren eller helt ny til yin yoga - slangemenneske eller med de strammeste haser - uanset hvad vil du passe ind. Du skal blot frit kunne komme ned og op fra yogamåtten.


Det lille hold gør, at der er god tid til den enkelte.


Praktisk

Alt yogaudstyr er klart til dig i lokalet. Medbring blot vandflaske.

Har du lyst til at lande roligt, har jeg the klar til dig fra kl. 9.30.

Adresse: Det Røde Pakhus, Riddergade 1, 4700 Næstved


Pris kr. 170,-


Tilmelding på nellaberg@outlook.dk eller tlf. 6090 9624.

Din tilmelding er bindende, og beløbet refunderes ikke. Ved afbud er du velkommen til at overdrage din plads til en anden.


unsplash