"Jeg har selv taget rejsen. Jeg ved, hvad det kræver. Og jeg ved, hvad det giver. Derfor kan jeg med både min faglige viden og min personlige erfaring støtte dig i din proces"

Jeg hedder Nella, er 43 år og arbejder med mennesker i udvikling -  primært indenfor psykoterapi og kropsterapi, men også i fordybelsesforløb indenfor den udviklende praksis yoga nidra.

Når du møder mig, møder du også et menneske med stor livserfaring.

Jeg har selv stået i min del af personlige kriser. Alt fra sorgen ved nære dødsfald til stress og udbrændthed. Og mere derimellem. Den rejse har gjort, at jeg i dag har fundet mit ståsted - på et fundament af dyb ro, forankring, selvindsigt og nærvær.

Jeg er tro mod det, jeg mærker. Og jeg vælger at leve fra mit hjerte.


Jeg har personligt arbejdet med alle typer af tematikker - fra min tidlige barndom til voksenlivet. Netop fordi jeg selv har gået vejen og på egen krop ved, hvad det kræver - men samtidig hvad det giver - kan jeg hjælpe dig med det, du kommer med.


Mine personlige erfaringer i kombination med min faglige kompetencer gør, at du er i de tryggeste hænder hos mig. Jeg møder dig fra hjertet lige der, hvor du er.


Jeg glæder mig til at være med på din rejse.


Baggrund

Jeg har en mangeårig baggrund indenfor det private erhvervsliv i en branche med massivt fokus på præstation og resultater. Jeg blev god til at presse mig selv, præstere og fremvise en glad og vellykket facade. Men sandheden bag facaden var en anden, og jeg forlod i 2014 min gamle karriere, da jeg indså, at mit arbejdsliv og hektiske livsstil havde for store personlige omkostninger.


Siden har jeg med stor glæde arbejdet med mennesker som støtteperson og vejleder. Både professionelt og på frivillig basis. I 2019 begyndte jeg på studiet til psykoterapeut hos ID Academy. Den rejse og det medfølgende udviklingsarbejde har haft uvurderlig værdi for mig - nemlig en ægte og dybere kontakt med mig selv.


De seneste år har jeg samtidig uddannet mig indenfor meditation og yoga nidra. Jeg arbejder nu med at afholde workshops, kurser og fordybelsesforløb. Samtidig laver jeg skræddersyede forløb til både privatpersoner, grupper og virksomheder.


Parallelt med mit studie til psykoterapeut deltager jeg kontinuerligt i diverse retræter, workshops og selvudviklingsseminarer. Ikke alene for at lære - men også for at nære den dybe kontakt med mig selv.


Terapeutisk tilgang

I mit arbejde forener jeg krop, sind og sjæl.  Gennem min egen rejse er jeg blevet klar over, at traditionel samtaleterapi og kognitive tilgange ikke kan stå alene. Kroppen skal med. Det samme skal sjælen. I rummet hos mig er der en flydende bevægelse mellem det psykoterapeutiske arbejde og kropsterapeutiske tilgange. Samtidig tillægger jeg det sjælelige perspektiv lige så stor vægt,  hvilket blandt andet kan komme til udtryk igennem den guidede, meditative praksis yoga nidra. 


Min uddannelse hos ID Academy har en holistisk og integral tilgang til det terapeutiske arbejde. Og hvad betyder så det…?

Meget kort fortalt betyder det, at jeg har en helhedsorienteret tilgang til dig som menneske - jeg arbejder altså med det hele menneske - både med sind, krop og sjæl.


Rent praktisk betyder det, at jeg er trænet til at arbejde indenfor 7 forskellige psykologiske retninger; adfærdspsykologi, kognitiv psykologi, systemisk psykologi, psykodynamisk psykologi, eksistentiel psykologi, humanistisk psykologi og transpersonlige psykologi. Det betyder, at jeg er i stand til at følge dig gennem dine processer på alle niveauer. Og da jeg også personligt har taget rejsen, forstår jeg undervejs, hvad du gennemlever.


Sagt på en anden måde, forener den integrale psykoterapi viden fra den traditionelle vestlige psykologi med de østlige visdomstraditioner - i en videnskabeligt dokumenteret terapeutisk tilgang.


Men alt dette er naturligvis ikke noget, du behøver forholde dig til undervejs. Du skal bare være med det, der fylder i dig - i nuet.