TESTIMONIALS

Klienterne siger

Behov og grænser er min akilleshæl. Arbejdet du har hjulpet mig med har været ubeskrivelig stort for mig. For syv sytten hvor var/er det svært for mig at finde vej ud af mit styrende mentale hoved🙃, men du har holdt mig fast i at kroppen skulle med🌸🌸🌸Nu lægger jeg mere mærke til hvordan min krop egentlig “taler” til mig. Når jeg faktisk lytter til den, hjælper den mig til at vide hvornår jeg skal sige fra. Jeg føler frihed ved at få mere tro på mig selv og at mine behov også gerne må fylde🕊️

Tak Nella🙏🏼

Kvinde, 47 år

Klient, psykoterapi

Mit forløb hos dig, Nella, er så trygt og gavnligt for mig❤️Jeg kan åbne op for mit inderste, også det jeg ikke er stolt af, i fuld tillid, fordi jeg ved du ikke dømmer mig. Du har lært mig om nænsomhed for mig selv, det var nyt for mig at tænke i de baner, men begynder at bo i mig nu.


Kvinde, 28 år

Klient, psykoterapi

Kære Nella

Du kan skabe det mest fortryllende rum af ro og nærvær - kæmpe tak for det🙏🏼Din stemme er som honning for nervesystemet. Dine guidninger åbner for så meget dybde og indsigt inde i mig. Jeg har hver gang forladt lokalet med en fred i mig, der har holdt ved i flere dage. Jeg kan ikke anbefale det nok🙏🏼🙏🏼🙏🏼


Kvinde, 48 år

Deltager, fordybelsesforløb meditation & yoga nidra

De her 4 gange har åbnet min verden for hvad stille og guidede meditation og yoga nidra kan gøre for at berolige mit nervesystem. Det er en vidunderlig ro og omsorg rummet tilbyder.


Kvinde, 37 år 

Deltager, fordybelsesforløb meditation & yoga nidra

Terapi var nyt for mig og jeg forestillede mig at min styrke og kraft som mand ikke var velkommen. Men Nella udfordrer mig og jeg værdsætter de tydelige spejlinger Nella giver mig; jeg ser lidt mig selv ‘gennem nypudsede briller’.

Gennem terapien bliver jeg tiltagende mere tilpas i at tale åbent om mine følelser og begynder at rykke mit syn på hvad mandighed også kan være.

Mand, 56 år

Klient, psykoterapi

Kære Nella!

Det har været suverænt godt at blive guidet af dig både til meditation og yoga nidra.

Hver gang har jeg fået en visdom/ erkendelse med mig, som har beriget mit liv🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Jeg er så taknemmelig🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Tusind tak for dig, Nella🙏🏻❤️

Kvinde, 67 år

Deltager, fordybelsesforløb meditation & yoga nidra