Kvindecirkel

 

Et fællesskab med hjerterum og sjælerum


Opstart ultimo april 

CIRKLEN ER NU LUKKET. NY STARTER I AUGUST...

VIL DU MED? DU KAN ALLEREDE NU SIKRE DIN PLADS.


Træd ind i en helt ny kvindecirkel, der handler om mødet mellem åbne hjerter - hvor vi er klar til at give og tage imod. I cirklen støtter vi hinanden i at udfolde vores kvindelige visdom, intuition og indre kraft.

Min intention er at skabe et fælleskab, hvor hver enkelt kvinde i cirklen har lige stor værdi. En kærlig cirkel hvor både sårbarhed og det kraftfulde må få plads, og hvor der er hjerterum til både grin og tårer.

Vi bidrager på fineste vis med hver vores unikke energi og visdom, og på den måde bliver styrken i cirklen såvel vores forskelligheder som ligheder.

Med åbne hjerter og nærvær lytter vi til hinandens glæder, sorger, oplevelser og udfordringer. Vi stiller os åbne overfor hinandens sandheder, med respekt for at der ikke findes én endegyldig sandhed.

Cirklens fineste formål er at skabe en oase af fred, refleksion og kærligt nærvær. En oase, hvor du som kvinde kan trække vejret dybt og fordybe dig. Hvor du kan udforske din indre visdom og mærke dine længsler og livskraft. Hvor du kan synke ind i et kærligt fælleskab med andre kvinder. Og hvor du gerne må tage plads.


I cirklen holdes præstation helt uden for rummet, sådan så du trygt kan lade maskerne falde - og for en stund slippe de mange roller, vi som kvinder dagligt jonglerer…som hustru, mødre, døtre, elskere, kolleger, veninder. I cirklen skal du ikke være en særlig udgave af dig, men blot være kvinde ~ blot være dig.

Og samtidig styrker vi en ånd, hvor vi ser andre kvinder som medsøstre, sjælesøstre, fremfor konkurrenter.

Hvordan foregår cirklen?

Hver gang vi mødes, vil vi starte med en delingsrunde, hvor hver enkelt får tid og plads til at dele, hvad der rører sig og fylder lige nu. Den, der taler, har cirklens kærlige opmærksomhed og bliver lyttet til med åbent hjerte.

Et vigtigt element i delingsrunden er, at vi ikke kommenterer på hinandens processer - det er et kærligt fælleskab, hvor vi bliver hørt og set - og forstår, at der ikke findes én endegyldig sandhed. Vi står derimod åbne overfor andres oplevelser, perspektiver og indsigter - uden at udtrykke en mening eller give gode råd. På den måde kan vi også stille os nysgerrige overfor den inspiration og de indsigter cirklens fællesskab kan bringe ind i vores eget liv.

Efter delingsrunden vil jeg præsentere månedens tema, og herfra vil aftenen byde på spændende meditationer, energiøvelser, refleksionsøvelser, en lille ceremoni eller noget helt andet, som er i tråd med aftenens tema.

Hver gang vil du blive budt på varm the og snacks.

I denne cirkel af hjerterum og sjælerum er der plads til alle kvinder, uanset alder, seksualitet, etnicitet eller baggrund. Det bliver en lukket cirkel, så det er de samme ansigter, vi møder hver gang.

Jeg glæder mig til at se netop dig i cirklen og træde ind på denne rejse sammen.


Det praktiske

Cirklen strækker sig over 8 måneder (8 mødegange) og koster 2.400.


Har du brug for at få opdelt betalingen i rater, så tøv ikke med at række ud. Det er naturligvis helt uden ekstra omkostninger.

For mig er det vigtigt, at alle, uanset økonomisk formåen, skal kunne deltage i et forløb som dette. Derfor holder jeg generelt mine priser overkommelige. Men er du særligt trængt økonomisk, er du altid velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde en vej.

Dig der er i forvejen er "i folden" hos mig, som enten holddeltager eller klient, får 10 % rabat på forløbet.


Som et særligt tilbud til dig som deltager, får du 50 % rabat på en enkelt terapisesssion hos mig i forbindelse med forløbet.


Tilmelding på mail: nellaberg@outlook.dk eller telefon 6090 9624


Det vigtige med småt

  • Tavshedspligt er en forudsætning for at deltage i cirklen.

  • Kvindecirklen er ikke behandling eller gruppeterapi, men et kærligt fælleskab, hvor jeg holder rummet. Det er vigtigt, at du er i stand til at bære dig selv. Med dette skal forstås, at alt er velkomment i cirklen ~ alle slags følelser, sårbarhed og tårer. Men da dette ikke er behandling, skal du kunne holde dig selv, sådan så jeg trygt kan sende dig ud ad døren, når cirklen slutter.

  • Cirklen er mobilfrit rum - for at skabe både ro og tryghed for alle. Du skal derfor være villig til at slippe mobilen, de timer vi er sammen.


  • Din plads er sikret ved indbetaling (eller første rate ved særaftale)

  • Tilmelding til cirklen er bindende, og beløbet refunderes ikke. Der er således ikke fortrydelsesret.

  • Ved afmelding inden cirklens opstart, kan du uden omkostninger overdrage pladsen til en anden efter aftale med mig. Dog skal vedkommende godkendes gennem samtale.

  • Da vores fællesskab er en lille, lukket cirkel af mennesker, kan din plads ikke overdrages til en anden, når først forløbet er gået i gang. Det skyldes, at jeg vil holde et trygt rum, hvor alle kender hinanden. Der refunderes ikke ved afbud.