NYTÅRS FORDYBELSESWORKSHOP

 

Fredag d. 29. december 2023 kl. 10.00-15.00


En smuk fordybelsesdag, hvor vi siger et kærligt og reflekteret farvel til året, der er gået. Og hvor vi med dyb hjertekontakt sætter intentionen for et selvkærligt 2024.

En indre rejse fyldt med fordybelse og selvkærlige ritualer for dig, der vil træde ind i det nye år med større bevidsthed

Lad os afstemme forventningerne…. Det er ikke en dag, der handler om nytårsforsætter, ydre mål og mentale strategier. Derimod er det en dag for dig, der ønsker den dybe kontakt til dig selv - hvor vi mærker hjertets længsler fremfor hjernens.


Vigtigheden af nytåret?

Nytåret er mere end en festlig aften, bobler og raketter.

Tilbageblik. Og refleksion. To ord der går hånd i hånd. Kærlig og selvansvarlig refleksion kan blive en ledestjerne for os…for at sætte retningen i vores liv.

Vi søger dybt. Ind i vores indre visdom - som bor i os alle, men som vi ofte glemmer at leve efter.


At gøre det samme igen og igen, og samtidig forvente forandring - dét er ikke gangbart. Men det er, hvad mange desværre ender med at gøre. Gentage. Automatpilot. Og det ene år efter det andet ender med at sluge hinanden… Ofte med en følelse af at blive mere og mere afkoblede fra os selv.

Afrundingen af det gamle år er et oplagt tidspunkt til tilbageblik og selvransagelse. Og det er grunden til, jeg skaber dette nytårsritual.

Det er af fineste vigtighed at sige kærligt farvel til året, der er gået - uanset hvad det har budt os. Med kærlig omtanke for dig selv og det du undervejs har mærket, følt og gennemlevet.

Derfor inviterer jeg dig til at dedikere denne tid til stilhed, refleksion og at mærke ind i dig selv. Alt imens jeg guider dig gennem dette fordybende, blide nytårsritual.

Vi skal ikke kun kigge tilbage. Hjertets længsler og ønsker for året, der venter lige om hjørnet, vil vi i lige så høj grad gå i dybden med. I det stille rum inviteres og guides du til at finde frem til den mest dybfølte intention for, hvad der skal følge dig i det nye år.

…at finde det du skal marinere dig selv i. For det vi marinerer os selv i, vil vi opleve mere af. Og den energi er det værd at fodre. At blive bevidst om, hvordan du vil leve dit liv. Hvad der skal have lov at fylde, og hvad der ikke skal…

Hvad vil dagen indeholde?

Både flowskrivning, hjertemeditation, blid yin yoga og den altid så eftertragtede yoga nidra vil være at finde på programmet.

Derudover vil du blive guidet i diverse refleksions-øvelser dagen igennem - taknemmelighed, frisættelse og visualiseringer er eksempler på noget af det, vi vil dykke ned i.

Kroppen skal med. Det samme skal visdomslaget og hjerteenergien. For vi skal MÆRKE efter, ikke tænke efter. Derfor er både yoga nidra og blid yin yoga en del af nytårsritualet. Når kroppen kommer med, og nervesystemet beroliges, kan vi nå helt andre dybder, end hvis vi blot er i det mentale lag.

Vi vil være i stilhed en del af dagen.

Min fineste opgave er at skabe et rum i en tryg, rolig og kærlig energi. Og det vil jeg glæde mig til.

Workshoppen er for dig, der vil tanke op på ro, nænsomhed og hjertekontakt. For dig der vil gå dybt og udforske dig selv. Du skal være i stand til at kunne gå ind i et stille rum med dig selv, og samtidig være villig til at dele (naturligvis i det omfang du er tryg ved)


Praktisk:

Fredag d. 29. december 2023 kl. 10.00 - 15.00

Adresse: Riddergade, Næstved.

Medbring:

  • Din bedste hovedpude
  • Varmt tæppe
  • Notesbog og kuglepen
  • Vandflaske
  • Let tørklæde

Yogamåtter mv. findes i lokalet.

Pris : 575,- inkl. the og snacks dagen igennem. Medbring selv let frokost.

Begrænset antal pladser.

Ingen krav til erfaring og fysisk formåen - bare du selv kan komme op og ned fra gulvet.


Tilmelding pr mail eller telefon. Tilmeldingen er bindende. Ved afbud kan pladsen overdrages til en anden efter aftale. Beløbet refunderes ikke.

FULDT BOOKET